Group Group Group Group Shape Artboard button Fill 6189 Fill 6189 Fill 3 Fill 1 Fill 5 Group 9 Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup 2 Group 15 Copy plussearch-glass third whatsapp

Een dagje waterpret in onze binnen- en buitenzwembaden!

Zwemplezier voor jong en oud gegarandeerd!

 

TOP 3

Meest gekozen Zwemarrangementen…

Tickets Zwemparadijs

Waterpret in ons zwemparadijs!
  • Subtropisch zwemparadijs
  • Prachtige binnen- en buitenbaden
  • Gave glijbanen en Giga Spetterpark

Ticket: Combi Giga Konijnenhol + Zwemparadijs

Combineer spelen en zwemmen!
  • Zwemmen in het zwemparadijs
  • Spelen in het indoor speelparadijs

Feestje: Zwemparadijs

Een giga gaaf kinderfeestje in ons zwemparadijs!
  • Zwemmen in ons zwemparadijs
  • Adventure Island
  • Frietjes, 3 mini snacks en mayonaise

Wellness

Ouders kunnen lekker ontspannen in het wellness gedeelte van het verwarmde zwembad. Watersproeiers en massagestralen staan tot je beschikking. Gewoon een baantje trekken in het roestvrijstalen bad kan natuurlijk ook.

Glijbanen en sproeiers

De wondere waterwereld blijft verbazen met onze glijbanen en sproeiers in het binnen- en buitenbad! Buiten is een grote familieglijbaan, en binnen beleef je plezier met Adventure Island.

Tip van Bultje: maak een (online) reservering

Wegens beperkte capaciteit, reserveer snel en eenvoudig online en voorkom teleurstelling! Bij sommige arrangementen is online reserveren ook goedkoper dan aan de kassa!

 

Sfeervol eten in Brasserie de Hagehorst

Genieten met een grote G! Met een kinderspeelhoek en zonnig terras is het extra gezellig! Dankzij de overheerlijke gerechten is het een genot om hier te eten.

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik komen zwemmen bij Beerze Bulten?

Je kunt gezellig een dagje komen zwemmen bij Beerze Bulten tijdens onze openingstijden. Klik hier voor de actuele openingstijden. Let op: in drukke periodes kan het voorkomen dat het Konijnenhol alleen geopend is voor verblijfsgasten. 

Voordat je naar Beerze Bulten komt verzoeken wij je om online tickets te kopen voor het zwemparadijs. De actuele beschikbaarheid en beschikbare tijden kan je vinden op onze website. Klik hier om je tickets te kopen en de actuele beschikbaarheid te kunnen zien.

Wat kost een bezoek aan het zwemparadijs Beerze Bulten?

Voor een bezoek aan het Giga Konijnenhol en/of het Zwemparadijs kun je online tickets reserveren. De tickets voor het Zwemparadijs kun je hier kopen. De verschillende tarieven staan hier tevens vermeld. Mocht je langskomen zonder online tickets gekocht te hebben, houd er dan rekening mee dat de tickets aan de kassa duurder zijn.

Is het zwemparadijs geschikt voor mindervaliden?

Het zwembad beschikt over een mindervaliden kleedruimte inclusief toilet.