Group Group Group Group Shape Artboard button Fill 6189 Fill 6189 Fill 3 Fill 1 Fill 5 Group 9 Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup 2 Group 15 Copy plussearch-glass third whatsapp

Spelen in Giga Konijnenhol

Uren speelplezier gegarandeerd!

Top 3 Arrangementen

Tickets Giga Konijnenhol

Spelen, springen, klauteren en klimmen in het indoor speelparadijs Giga Konijnenhol!
  • Onbeperkt spelen, springen, klauteren en klimmen in het Giga Konijnenhol
  • Theatervoorstellingen om 15:00 uur

Ticket: Combi Giga Konijnenhol + Zwemparadijs

Combineer spelen en zwemmen!
  • Zwemmen in het zwemparadijs
  • Spelen in het indoor speelparadijs

Feestje: Giga Konijnenhol

Kom je verjaardag vieren in het Giga Konijnenhol!
  • Spelen in het Giga Konijnenhol
  • Theater/disco show om 15:00 uur
  • Frietjes, 3 mini snacks en mayonaise
Giga Konijnenhol

Musical en Theater

De musical- en theatervoorstellingen spelen een belangrijke rol bij Beerze Bulten. Professionele acteurs zorgen dagelijks voor een lach op het gezicht van kind én ouder.

Kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes zijn uniek! Er is voor iedereen wel iets leuks. Wat dacht je van een Giga Konijnenhol Kinderfeestje, Spionnen Smartphone Speurtocht of Spetterend Zwemfeestje?

Giga konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is het indoor speelparadijs van Beerze Bulten én het Giga Konijnenhol is het huis van Bultje het konijn, misschien kom je hem nog tegen!

Giga konijnenveld

Het Giga Konijnenveld is een grote buitenspeeltuin, met verschillende klim- en klautertoestellen in en rondom het lage water. Kinderen vermaken zich uren in het water en zand!

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik komen spelen?

Gezellig een dagje spelen bij Beerze Bulten? Dat kan op verschillende dagen. Klik hier voor de actuele openingstijden van het Giga Konijnenhol. Let op: in drukke periodes kan het voorkomen dat het Konijnenhol alleen geopend is voor verblijfsgasten.

Voordat je naar de Beerze Bulten komt verzoeken wij je om online tickets te kopen voor het Giga Konijnenhol. De actuele beschikbaarheid en beschikbare tijden vind je op de website. Klik hier om je tickets te kopen.

Kan ik een hapje eten in het Giga Konijnenhol?

In het Giga Konijnenhol kun je bij Bultje’s Eetkamer terecht voor een lekker hapje en drankje. Van een goede kop koffie met Bultjes worteltaart tot aan een lekkere burger of pizza. Als het lekker weer is kun je van al dit lekkers genieten op het nieuwe terras bij Bultje’s Tuin! Klik hier om online een bestelling te plaatsen.

Wat kost een bezoek aan het Giga Konijnenhol?

Voor een bezoek aan het Giga Konijnenhol en/of het Zwemparadijs kun je online tickets reserveren. De tickets voor het Giga Konijnenhol kun je hier kopen. De verschillende tarieven staan hier tevens vermeld. Mocht je langskomen zonder online tickets gekocht te hebben, houd er dan rekening mee dat de tickets aan de kassa duurder zijn.