Group Group Group Group Shape Artboard button Fill 6189 Fill 6189 Fill 3 Fill 1 Fill 5 Group 9 Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup 2 Group 15 Copy plussearch-glass third whatsapp

Tickets Giga Konijnenhol

Het kan allemaal en plezier gegarandeerd!

Spelen in het Giga Konijnenhol

Het Giga Konijnenhol is het indoor speelparadijs van Beerze Bulten én het Giga Konijnenhol is het huis van Bultje het konijn.

In indoor speelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen. En het mooiste is dat het onder de grond is, net als een echt konijnenhol. Lekker warm en droog dus. Ideaal voor een dagje spelen, bowlen, kinderfeestjes en schoolreisjes!

  • Onbeperkt spelen, springen, klauteren en klimmen in het Giga Konijnenhol
  • Theatervoorstellingen om 15:00 uur

Reserveren

Giga Konijnenhol
Gratis Wifi

Gratis wifi

Als de kinderen spelen in het speelparadijs kunnen de ouders gebruik maken van gratis wifi. Daarnaast kun je gratis gebruik maken van de Wait-app met 2000+ tijdschriften en (luister)boeken!

Kinderfeestjes

Onze kinderfeestjes zijn uniek! Er is voor iedereen wel iets leuks. Wat dacht je van een Giga Konijnenhol Kinderfeestje, Spionnen Smartphone Speurtocht of Spetterend Zwemfeestje?

 

Musical en Theater

De musical- en theatervoorstellingen spelen een belangrijke rol bij Beerze Bulten. Professionele acteurs zorgen dagelijks voor een lach op het gezicht van kind én ouder.

Het leukste Indoor Speelparadijs

In indoorspeelparadijs het Giga Konijnenhol hoef je je nooit te vervelen!