Group Group Group Group Shape Artboard button Fill 6189 Fill 6189 Fill 3 Fill 1 Fill 5 Group 9 Artboard full half image_text Afbeelding + tekst image Afbeelding minusnotification-closeGroup 2 Group 15 Copy plussearch-glass third whatsapp

Bowlingbaan: 1 uur

Gooi jouw eerste strike!

Gooi jouw eerste strike!

Kom gezellig met je vrienden of familie bowlen bij Beerze Bowling!

De 4 bowlingbanen zijn uitgerust met laserlichten en glow in the dark effecten.

Niet aan de beurt? Plof neer op de loungeset en smul van een hapje en een drankje. Voordat je spel begint kun je een avatar uitkiezen die reageert op je acties tijdens het spel. Voor een eerlijke wedstrijd kun je per speler bepalen of er een bumper aan de zijkanten van de baan komt, zo maken ook de kleinsten kans op een strike!

Nieuw: Hyperbowlen

Naast regulier bowlen kun je bij ons u ook ‘Hyperbowling’ spelen. Hyperbowling is een nieuwe bowlingspel ontworpen rond een innovatief en volledig nieuw bumpersysteem, dat bedoeld is om te worden gebruikt als onderdeel van het spel. Nu kan iedereen spelen en winnen, omdat geen enkele worp verloren gaat!

De LED verlichting in de HyperBumpers creëert kleurrijke bewegende targets, die geraakt moeten worden (of juist vermeden) voordat men de pins omgooit. Oplopende levels zorgen voor steeds nieuwe uitdagingen.

 

Let op: 1 uur bowlen is in werkelijkheid 55 minuten i.v.m. het doorwisselen
  • Geheel vernieuwd
  • Nieuw spel: Hyperbowling
  • Genieten van een hapje en drankje

Hapje & drankje

Niet aan de beurt? Plof neer op de loungeset en smul van een hapje en een drankje! Bestel via de QR-code op tafel.

Bowling schoenen

Je hebt ze vast wel vaker gezien, die leuke schoenen op de bowlingbaan. Maar wist je dat deze schoenen ook handig zijn? Door de gladde zolen glij jij over de baan en kun je de bal nog beter te gooien!

Konijnen in het bowlingbos

De vier bowlingbanen van Beerze Bowling liggen in een bos, een heel bijzonder bos… Door de glow in de dark effecten lichten er soms wat konijntjes op. Hoeveel konijntjes heb jij al gespot?

Reserveren